300×250

Ky baner i përshtatet kompanive që operojnë në fushën e shitjeve ose dhënies me qera të makinave. Baneri është 100% i ndryshueshëm.

Cfarë informacionesh duhen për të kompletuar banerin?

– Logo e biznesit tuaj.

– Tipi i makines që dëshironi të reklamoni

– Fusha ku biznesi juaj operon, në shitjen apo dhënien me qera të makinave.

Dhe baneri është plotësishtë gati, që të krijoni fushaten tuaj të promovimit.

Categories: ,

5.00

Compare

There are no reviews yet.

Be the first to review “300×250”