Paketë 6 banera 300×250 Fashion

Kjo është një paketë e cila përfshinë 6 banera të përshtacme për përmasat: 300 x 250, 200×200.

Këto banera i përshtaten bizneseve që operojnë në fushën e shitjeve të veshjeve dhe jo vetëm.

Cfarë informacionesh duhen për të kompletuar banerin?

– Logo e biznesit tuaj.

– Slogani i biznesit tuaj

– Produkti apo sherbimi që dëshironi të promovoni

Mbas dërgimit të porosisë, ju do të merni një email konfirmimi dhe të gjitha detajet e tjera për të patur kontakt drejtëpërdrejt më dizainerin.

Categories: ,

28.00

Compare

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paketë 6 banera 300×250 Fashion”