Paketë banera 300×250

Kjo është një paketë e cila përfshinë 6 banera të përshtacme për përmasat: 300 x 250, 200×200.

Këto banera mund ti përshtaten cdo lloj biznesi për të bërë oferta promocionale dhe jo vetëm.

Cfarë informacionesh duhen për të kompletuar banerin?

– Logo e biznesit tuaj.

– Slogani i biznesit tuaj

– Produkti apo sherbimi që dëshironi të promovoni

Mbas dërgimit të porosisë, ju do të merni një email konfirmimi dhe të gjitha detajet e tjera për të patur kontakt drejtëpërdrejt më dizainerin.

Categories: , ,

29.00

Compare

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paketë banera 300×250”