Trajnim profesional *Premium*

Nese keni nje biznes tuajn ose punoni ne nje kompani ne departamentin e marketingut jeni nje freelencer apo theshte deshironi te mesoni per njohuri, ky eshte nje trajnim qe nuk duhet humbur. Nje trajnim i cili do te zgjasi 3 jave 100% online dhe komunikm te drejte-perdrejt.

Ndermjet ketije trajnimi ju do te mesoni:

– Krijimin e nje baneri profesional (Pa pasur nevoje per njohuri teknike)

– Si te krijojm nje kanal qe te konvertojm shkiuesit ne kliente

– Si te perdorim platformen WebProm

– Cilat jane sekretet e WebProm

– Si te krijojm nje fushate te suksesshme promovimi.

Ne kurs do te marin pjese maksimumi 20 Persona, pasi me cdo person do te punohet individualisht dhe ne grup.

Category:

120.00

Compare

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trajnim profesional *Premium*”